kapr

Autor
Zpráva

Kačák

Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekPřidáno: po říjen 20, 2008 11:47    Předmět: kapr
Citovat
Very Happy Prosím o radu aby ryba tolik nesmrděla a jakým kořením okořenit pro dobrou chut.

Petr Král

PříspěvekPřidáno: po říjen 20, 2008 4:09    Předmět: Re: kapr
Citovat
Můj soukromý recept na smrad bahna je sojová omáčka. Prostě a jednoduše maso okořenit a lehce zakapat sojovkou.

kačák napsal:
Very Happy Prosím o radu aby ryba tolik nesmrděla a jakým kořením okořenit pro dobrou chut.

.Renča.

PříspěvekPřidáno: po říjen 20, 2008 5:06    Předmět: Re: kapr
Citovat
Já osobně podkůvky kapra namočím do mléka s citronem asi na hodinu. A pak ještě jednou opakuji s novým mlékem.
Před obalováním podkovy osuším utěrkou. Shocked

Kačák

PříspěvekPřidáno: út říjen 21, 2008 7:40    Předmět: Re: kapr
Citovat
To je hezký ale když je tu malý dítě tak to moc zdravý není stou sojovkou nemyslíte.

Petr Král

PříspěvekPřidáno: st říjen 22, 2008 7:25    Předmět: Re: kapr
Citovat
A vy chcete pro malé dítě kořenit? Neblázněte. Kapří maso smrdí hlavně pokud jde o starého, velkého a tučného kapra. Doporučuju kupovat kapry s nižším hřbetem a menší kusy. Ty sice v mase obsahují menší kostičky, ale maso není tak tučné a zpravidla ani není tolik cítit a nebude potřeba jej tolik kořenit. Jinak můžete použít klasickou směs na ryby - vybírejte tu, která obsahuje jen minimum soli.

kačák napsal:
To je hezký ale když je tu malý dítě tak to moc zdravý není stou sojovkou nemyslíte.

Kačák

PříspěvekPřidáno: čt říjen 23, 2008 12:37    Předmět: Re: kapr
Citovat
Embarassed Nebojte dítěti to dávat nebudu a děkuji za radu myslím že kapra jíst o vánocích nebudem.

Annmery

PříspěvekPřidáno: út březen 03, 2009 9:43    Předmět: Re: kapr
Citovat
Kačák napsal:

Já osobně když se kapr zabije vykuchá atd, tak ho nechám 24 hod ve vodě. Voda se vyměňuje! A pak už nesmrdí. A nejlepší je rybu několik hodin před vlastní úpravou nasolit. Má pak úplně jinou chuť. Wink Very Happy

Kačák

PříspěvekPřidáno: út březen 03, 2009 12:12    Předmět: Re: kapr
Citovat
Rada mi připadá skvělá určitě vyzkouším Wink a děkuji.

miriam.retova

PříspěvekPřidáno: st březen 04, 2009 3:08    Předmět: Re: kapr
Citovat
Kačák napsal:

JÁ MÁM VYZKOUŠENO POKAPATE CITRONEM A NECHAT CHVILKU ODLEŽET A KOŘENÍ TAK JÁ POŽÍVÁM TO CO DOSTANU BĚŽNĚ V OBCHODECH A JE DOBRÉ NESMÍ SE TO PŘEHNAT TO JE ZNÁME A JINAK ASI JAK KDO MÁ VYZKOUŠENÉ MIRIAM
Strana 1 z 1
Přejdi na: