Vánoční výzdoba

Autor
Zpráva

Rozárie

Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekPřidáno: út prosinec 09, 2008 3:43    Předmět: Vánoční výzdoba
Citovat
Ahoj. Prosím o radu. Mám docela dost tvořivé děti (6 a 4 roky) a oni si vyrobili svícínky na stolky a věneček na dveře v pokojíčku, ale problém je v tom, že smrček po týdnu v teple opadá, což děti moc mrzí. Dokáže mi někdo poradit, z čeho by mohli udělat vánoční výzdobu tak aby krása vydržela a aby to bylo živé. Prosím podělte se o své skušenosti. Děkuju.

miriam.retova

PříspěvekPřidáno: út prosinec 09, 2008 8:25    Předmět: Re: Vánoční výzdoba
Citovat
Rozárie napsal:
Ahoj. Prosím o radu. Mám docela dost tvořivé děti (6 a 4 roky) a oni si vyrobili svícínky na stolky a věneček na dveře v pokojíčku, ale problém je v tom, že smrček po týdnu v teple opadá, což děti moc mrzí. Dokáže mi někdo poradit, z čeho by mohli udělat vánoční výzdobu tak aby krása vydržela a aby to bylo živé. Prosím podělte se o své skušenosti. Děkuju.

dobře vypadá a dobře se dělý i s thují a neopadává přeji krásné vánoce a dětem hodně radosti
Miriam

Sarkak

PříspěvekPřidáno: pá prosinec 12, 2008 10:10    Předmět: Re: Vánoční výzdoba
Citovat
Nejlépe drží větvičky tisu, vypadá i velmi hezky a nepíchá. Je lehce jedovatý (hlavně bobule), ale myslím, že děti jej snad chutnat nebudou:-) Dobrý je i zerav.

veve001

PříspěvekPřidáno: čt listopad 26, 2009 10:04    Předmět: tis
Citovat
jo ten tis je opravdu dobrý na výzdobu Wink Arrow já jsem z něj vyrobila nádherné svícínky

ttter

PříspěvekPřidáno: so prosinec 05, 2009 1:52    Předmět: Re: Vánoční výzdoba
Citovat
Já často používám kombinaci thuje ( zerav) a břečťanu. Vypadá to moc hezky a docela pěkně provoní místnost.
Strana 1 z 1
Přejdi na: